Brugstraat

De Brugstraat is een straat die de stadsdelen Venlo en Blerick met elkaar verbond, de weg bestaat niet meer. De brugstraat begon in Venlo ter hoogte van de kazerne en liep over rivier de Maas naar de splitsing Antoniuslaan -Horsterweg.

Tegen het einde van de tweede wereldoorlog zijn de huizen aan de brugstraat opgeblazen en na de oorlog is de straat niet meer hersteld.

 In de brugstraat:

Hieronder staan de verschillende bedrijven van de brugstraat, hierbij is geen rekening gehouden met het pand dat zij gebruikten. Daardoor kan het voorkomen dat verschillende bedrijven op een ander tijdstip in hetzelfde pand gevestigd zaten. Ook staan er benamingen van objecten bij die algemeen bezit zijn.

 

Dit bericht is geplaatst in Aan het werk, Straten Van Blerick. Bookmark de permalink.

Brugstraat

De Brugstraat is een straat die de stadsdelen Venlo en Blerick met elkaar verbond, de weg bestaat niet meer. De brugstraat begon in Venlo ter hoogte van de kazerne en liep over rivier de Maas naar de splitsing Antoniuslaan -Horsterweg

Status nu: Verdwenen, bestaat niet meer…

 

Dit bericht is geplaatst in Brugstraat, Brugstraat, Straten Van Blerick, straten van venlo met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *