Nu aan het laden
×

Cielke Sijben

Cielke Sijben

Cielke Sijben Bron: Telegraaf

Cielke Sijben is een Nederlandse presentatrice, producer en verslaggever.  Ze was redacteur en producer voor het radioprogramma GIEL op 3FM.

Sijben werkte gedurende haar middelbare schooltijd bij Omroep Venlo waar ze als presentatrice en sidekick werkzaam was. Na haar propaedeuse behaald te hebben aan de toneelacademie Maastricht, studeerde ze een half jaar theater- film- en televisiewetenschappen.

Vervolgens volgde ze bij BNN het opleidingstraject voor de radio, genaamd Coolcast. Ze start als verslaggever bij het programma BNN United en doet af en toe de productie van That’s Live. Van 2006 tot en met 2008 werkte ze namens BNN tevens voor het digitale kanaal 101.

Daarnaast doet ze af en toe nog werk voor de Venlose omroep, waar ze begonnen is. Zo was ze een van de verslaggevers bij het loopevenement Venloop, en presenteerde ze enkele maanden per jaar het tv-programma ”Ithaka Science Experience”, een jeugdprogramma dat de lokale Venlose jeugd in aanraking brengt met diverse disciplines binnen de wetenschap, in samenwerking met het Ithaka Science Center.

You cannot copy content of this page