Nu aan het laden
×

Seacon Logistics

Seacon Logistics

Seacon Logistics is een internationaal transportbedrijf dat haar hoofdkantoor heeft in de gemeente Venlo. Intussen is het uitgegroeid tot een multimodaal transportbedrijf.

Het bedrijf is in 1985 opgericht door Hai Berden en werkte in de beginjaren veel samen met European Container Terminals (ECT) uit Rotterdam. In 1996 nam het bedrijf een tanporteur uit Duisburg over, en in 1998 een bedrijf in Born. In 2005 volgde de uitbreiding naar Duitsland met de oprichting van een GmbH. Twee jaar later werd een vestiging op Maastricht Aachen Airport geopend. In 2009 ging het bedrijf een samenwerking aan met een bedrijf in Moskou, een jaar later gevolgd met Boedapest. In 2012 opende het bedrijf een vestiging in Meppel en in 2013 startte het bedrijf een vestiging in Italië.

Intussen heeft het bedrijf vestigingen in Nederland (5x), Duitsland (6x), Rusland, Italië, Hongarije, Verenigde Staten en India.

Sinds enkele jaren is Seacon de hoofdsponsor van Betaald voetbalorganisatie VVV-Venlo. De naam van het stadion is door deze sponsoring veranderd in Seacon Stadion – De Koel en oprichter van Seacon Hai Berden is tevens voorzitter van deze voetbalclub.

You cannot copy content of this page